Gingör countertop bottle premium ginger beverage

FAQ

Mikä on Gingör?

Gingör on lippulaivaviinamme, joka sekoittaa täydellisesti voimakkaan inkiväärin runsaaseen ja huumaavaan kurkumaan, ennen kuin se piristyy raikkaalla sitruunalla ja lisää kukkaisen omenan ja luonnollisten mausteiden herkän aromin.

Sopiiko Gingör kaikille?

Kyllä, Gingör sopii kaikenikäisille. Se on alkoholiton ja siitä voivat nauttia sekä aikuiset että lapset.

Voinko käyttää Gingöriä cocktailien tai mocktailien sekoittajana?

Ehdottomasti! Gingör voi olla fantastinen lisä mocktail- tai cocktailluomuksiisi, lisäämällä mausteista potkua ja maun syvyyttä juomiisi.

Onko Gingöriä saatavana eri makuina tai lajikkeina?

Tällä hetkellä tarjoamme Gingöriä vain klassisessa inkivääriversiossaan. Tutkimme kuitenkin jatkuvasti uusia mahdollisuuksia, joten pysy kuulolla tulevista makujulkaisuista tilaamalla uutiskirjeemme!

Onko Gingörillä terveyshyötyjä?

Ginger, turmeric, and lemon are associated with several health benefits, including supporting digestion, anti-inflammatory properties, and being a source of vitamin C. Although Gingör is not marketed as a health product, it contains all-natural organic juices that may provide these benefits.

Kuinka monta annosta saan jokaisesta pullosta?

Sekoita keskimäärin 25 ml Gingöriä tuoreeseen tai kuohuvaan veteen ja koristele persoonallisella kosketuksella tai korvaa makea vesi kuumalla vedellä, mock- tai cocktail-aineksilla. Se, kuinka paljon lisäät, riippuu mieltymyksestäsi.

Käyttämällä 25 ml:n määrää annosta kohti saat 500 ml:n pullosta 20 annosta.